PERHATIAN
:
Setiap hari ada saja tempahan  Pl Supergel  ini dari pelanggan saya,apa yang menariknya?? Pastikan anda  baca satu persatu hingga habis & ada BONUS + CABUTAN  BERTUAH dengan hadiah menarik menanti anda!!

Pernahkah Anda Mengalami Situasi Berikut...
  • Mengalami Pancutan Pramatang,Tak Sampai 5 Minit?
  • Tak Dapat Rasai Nikmat Bersama Yang Maksima?
  • Rutin Seks Terganggu kertana Tak dapat bertahan lama?
  • Kena Perli Dengan Isteri Sebab Tak Mampu memuaskannya?
  • Rasa rendah diri atau bosan akibat masalah seks?
  • Rasa Tercabar Kelelakian Anda?


Daripada: Baniyamin
Tarikh     :

S
alam sejahtera,Apa khabar? terima kasih kerana luangkan masa beharga anda untuk  melawat ke web page saya yang simple nie.Jika anda tercari-cari produk untuk  lelaki  di intenet,saya cadang anda baca  baca keseluruhan web nie dan saya jamin anda akan berpuas hati jika mendapatkanya.Berurusanlah dengan saya ,saya akan bantu & berikan yang terbaik buat anda, InsyaAllah...Sila bookmark web page ini, sila tekan CTRL+D untuk mudahkan carian anda di lain masa.Ok teruskan bacaan anda.


Tahukah Anda Apa itu Pancutan Pramatang??
Jika tahu bagus...Jika tak? saya jelaskan... Pancutan pramatang adalah pancutan yang terlalu awal, ia terjadi sebelum wanita atau pasangan anda klimaks. Ini bermakna, anda puas, tetapi pasangan anda tidak.

Sekiranya anda terpancut terlalu awal sebelum pasangan anda sampai kemuncak kepuasan. Maka anda gagal menjadi kekasih dambaan pasangan anda. Sekiranya ini selalu terjadi, maka pasangan anda tidak berpuashati dan mencari jalan alternatif untuk memuaskan dirinya. Kebanyakan punca keretakan rumahtangga adalah disebabkan nafkah batin yang diberi secara tidak sempurna.

ubat kuat tahan lama pl supergel

Ingat! Jangan benarkan 'pukulan malam pertama' atau 'malam-malam' biasa anda seterusnya 'tak beres', 'kantoi', dan kena 'gelak' oleh isteri anda sendiri. Sebab anda mudah 'game over' macam main PAC MAN! Harap muka saja 'hensem', tapi alahai... Mudah kendur sebabnya urat zakar 'tak pernah diservis'! Kalau kereta pun rajin diservis apatah lagi 'barang' yang satu tu!

      Sejarah pernah menceritakan kisah-kisah yang melibatkan hubungan dingin, suami 'sejuk' dan akhirnya retak, adakah anda terdengar hal-hal tentang tokoh v.i.p, korporat, artis dan pasangan baru saja berkahwin dan akhirnya 'tak beres'. Kenapa agaknya ianya berlaku?

Semua yang bernama lelaki, tak kira pangkat, orang miskin atau kaya, tak kira apa bangsa Melayu, Cina, India, Iban, Kadazan, Orang Asli asalkan yang bergelar orang. Tak kiralah orang kampung atau bandar sebab 'abang pendek' juga harus dibela.

ubat kuat tahan lama
Allah berfirman:"Dan janganlah kamu mendekati zina; sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji. Dan suatu jalan yang buruk" (Al-Isra' 17:32)
 

ANDA dibelenggu dengan gejala ini... ?? ANDA buntu memikirkannya... ??   ANDA malu dan segan... ?? ANDA mahu penyelesaian segera... ?? Jadilah Suami Idaman Sekarang! Kecapi Nikmat Kepuasan Seks Sebenar 
Bersama Isteri Anda.

USAH RISAU...KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA !!!

IN SHAA ALLAH

ubat kuat tahan lama



FAKTA yang saya peroleh dari  google search...


:: 70% isteri mengatakan mereka TIDAK PERNAH mencapai puncak orgasme/klimaks semasa melakukan hubungan seksual dengan suami mereka.

:: 65% isteri mengakui sering BERPURA-PURA MENCAPAI ORGASME
untuk memuaskan hati suami mereka.

  Hanya 15% isteri yang mencapai orgasme lebih sekali dalam seminggu.

:: 78% daripada isteri mengaku yang mereka lebih suka dibelai-belai sahaja dari melakukan seks memandang mereka tidak mencapai kepuasan dari hubungan seksual dengan suami.



Pl supsergel ubat kuat lelaki tahan lama

JANGAN jadikan diri anda sebahagian dari statistik ini!

Jadikan Rumah Tangga Lebih Bahagia Dan Nikmati Saat Bersama Anda Dengan Si dia Lebih PUAS & Happy!
_________________________________

Jadi..

Kami Ada Penyelesaiannya...

ubat kuat tahan lama

Produk Lelaki Yang Dah Terbukti Berkesan..

Memeperkenalkan...

pl supergel tahan lama

PLSUPERGEL

 DIGUNAKAN KHAS UNTUK LELAKI TAHAN LAMA
100% HERBA BUATAN TEMPATAN

BAGAIMANA PL SUPERGEL™ 

BOLEH MENJADI BEGITU.....SUPER?

Dengan hanya menyapu sedikit PLsupergel ini segalanya akan berubah...

Beginilah caranya bagaimana PL SUPERGEL™ bertindak...
PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN ... Serta - Merta!

KELEBIHAN PL SUPERGEL
  • Mudah dan pantas digunakan tak perlu buang masa lama-lama gunakanya.
  • Setiap kali penggunaan/ sapuan, kesannya akan bertahan sehingga 24 jam .
  • Pengambilan sangat minima, boleh digunakan sehingga 90 kali untuk setiap botol.
  • Tiada campuran gambir Sarawak & kimia. 100% herba terpilih.
  • Tidak menimbulkan rasa kebas, panas pada zakar dan isteri anda.
  • Tiada bau, melekit atau berminyak. Isteri anda tak akan tahu jika anda tidak memaklumkannya.
  • Bersih, suci (boleh dibawa solat), selamat, mudah dan sangat efektif!

Ada testimoni ker??
Ada banyak tetapi tak dapat di dedahkan sangat maklumlah produk ni kan..produk ehem..ehem..ok..antaranya yang berkongsi..

TESTIMONI PENGGUNA
Testimoni Tidak dapat Disertakan Gambar atas Permintaan Pengguna Kami,harap maklum.

Pengguna 1 : Malam pertama (lepas nikah) saya tergelincir awal tidak sampai 2 minit. Isteri ketawakan saya & saya tersipu-sipu malu. Bersyukur.. sehingga ke hari ini saya tidak pernah tewas lg uuuu! Malah ikatan rumah tangga kami semakin bahagia mana taknya asyik senyum jer tiap-tiap hari. Isteri pulak makin sayang . Sekarang pergi kerja pun seronok, senyum dan sentiasa berfikiran positif dengan semua orang hu hu hu En Azman. 017-741 5596, JB.

Pengguna 2 : Perghhh....., dengan PL SuperGel setengah jam mendayung...tapi x sampai ketepi..hu hu isteri saya cakap sambung esok je la bang.......En. Jamil 017-716 2220 UTM, JB.

Pengguna 3 : Kawan kenalkan PL SuperGel kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia. En. Shahrul 012-760 3633 Permas Jaya

Pengguna 4 : Hari ini orang ketawakan saya..mudah-mudahan suatu hari nanti pasti mereka akan menyanjung saya he he he...hari-hari saya tolong sahabat-sahabat saya yang memerlukannya.  En. Hasbol 012-714 1272 Gelang Patah

Pengguna 5 : Saya amat berpuashati dengan PL SuperGel ini dan hasilnya amat memuaskan. Isteri pelik dan gembira puas melihat perubahan saya (dia tak tahu). Ustaz Zaki 012-766 7139 Larkin

Pengguna 6 : Memang berkesan PL SuperGel sampai isteri saya tidak tahan. Awie 017-756 0017 Senai, JB

Pengguna 7 : Pergghhh! Memang betul-betul “uuuuu”... Isteri senyum memanjang..tidak terucap dengan kata-kata,..memang dapat rasai kepuasan dalam pelbagai teknik...!  En. Din 013-930 0341  JB.

Pengguna 8 : Amat menakjubkan.Perubahan yang amat ketara. Guna gear 5 baru keluar. SAYA MESTI PILIH PL SuperGel! , En. Lokman 016-797 5810 Pontian, Johor.

Pengguna 9 : Pagi tadi pukul 4am baru game....tiup wisel pukul 2am...peweeet.....dari Kuching, Sarawak En. Osman 013-211 8724


Pengguna 10 : “Isteri saya selalu berpesan...Bang.,jangan lupa sapu PL SuperGel baru puas”  dari Kajang 019-610 4432 En Adi.


Testimoni Terbaru


testimoni plsupergel



PRODUK MESTI BELI

ubat kuat lelaki tahan lama

Anda Bila Lagi??

Belum Puas hati ? masih ada soalan..??

Ok kadrie, Adakah ia selamat digunakan??

Ya Terjamin selamat! kerana100% herba

Ada kesan sampingan tak??
Tiada kesan sampingan kerana..

1.Ada sijil ujian bebas bahan kimia

2.Dah digunakan oleh beribu orang sejak 2006 lagi,jika tak bagus kami dah melingkup lama dah.. :)

3.Saya sendiri memcubanya,ia memang berkesan dan selamat.

Boleh klik pada gambar untuk besarkan gambar ini.

Pl supsergel ubat kuat lelaki tahan lama

Produk Paling Laris & Ramai Dah Mencubanya,Semua Puas Hati...Gembira Dengan Perubahan Drastik Mereka..

Saya kini Terpaksa Menyimpan Stok Yang Besar.

Takut SOLD OUT

Produk ini telah di gunakan oleh beribu orang dan telah di edarkan sejak 2006 lagi!!

ubat kuat tahan lama

BANG...CUBALAH SEKALI...TAK SALAH MENCUBA..MUNGKIN IA MAMPU MERUBAH....

Jadikan Si Dia Lebih Gembira Bersama...

________________________________________________

Ok lah Kadrie !! Saya Berminatlah Nak Dapatkannya..
Berapakah Harga Produk yang hebat ini??

RM 35

RM 45

RM50.00 Sahaja

Cepat Dapatkan Jangan tunggu sampai  harga naik !!!

+

Setiap Pembelian akan Menerima Ebook dibawah

Ok Baniyamin saya setuju dengan harga ini !! 

Bagaimana Saya Nak Dapatkan Pl Supergel ini??

4 Kaedah Bayaran

(maybank,CIMB,Creditcard/paypall):

ubat kuat tahan lama

ubat kuat tahan lama

Ok Hanya klik Baner di bawah nie Sekarang...

ubat kuat tahan lama


  

ubat kuat lelaki tahan lama

Sebarang Soalan Jangan malu-malu
untuk call atau SMS:


Baniyamin tahan lama hot line: 
0173748277

Info Terkini:
Salam Informasi terkini  buat pengguna & bakal pengguna Pl Supergel : mulai 19 Oktober 2012  Pakaging terbaru Pl Supergel.dari segi kuantiti botol sama 2 ML , 
sebarang soalan boleh hubungi saya untuk penjelasan - 
0173748277


Untuk yang jauh  Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional & berdaftar ,100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda (Jika ada msalah anda boleh komen di ruang
 yang diberikan di bawah atau hubungi kami)
ubat kuat


ubat kuat

Bukti Penerima

JUJUR & AMANAH KEUTAMAAN KAMI DALAM BERNIAGA.

LIHAT BUKTI PERHANTARAN KAMI


 
 
LIHAT BUKTI PRODUK SAMPAI DENGAN SELAMAT

 

Jangan Bimbang STOK saya sentiasa ada..

In ShaaAllah....



Web Di Update Oleh : Baniyamin
Tarikh Update     :
Khamis, Disember 06, 2012.
PENTING: Masukkan Nama Panggilan & email anda serta buat pengesahan email ke  borang di bawah ini.


PERADUAN RAHSIA SUAMI ISTERI
UNTUK SUBCRIBER BERTUAH KE 400 AKAN MENRIMA PRODUK PL SUPERGEL PERCUMA
hanya masukkan nama & email anda

+
Dapatkan ebook 17 Tips Ghairahkan Pasangan  Anda.
PERCUMA
ebook ubat tahan lama

PERCUMA ebook 18SX

+

ebook ubat kuat

+

Info Ejen/Stokis

Untuk dapatkannya hanya masukkan 

Nama Panggilan & Email Utama Anda untuk saya hantar info detail Produk Kami.


Name
Email
Jumpa Web ini di
Pemenang akan di umumkan di dalam email dan di update di fan page pl supergel & di dalam website ini.


PENTING!! Sila buat pengesahan email anda,periksa peti inbox email anda ,jika tiada periksa peti spam.

KESELAMATAN & POLISI RAHSIA:  Kami menghormati privasi email anda. Kami membenci spam juga. Setiap email akan disertakan dengan link "unsubscribe" sekali.



Wah Menarik !! Bagaimana Saya Nak Dapatkan Pl Supergel ini??

Hanya klik Baner di bawah nie...

ubat kuat tahan lama

nota terkini:

Terdapat pihak yang ,menggunakan nama  PL SUPERGEL dan menjual dengan harga
yang murah, Pl Supergel yang ori keluaran Hj Zul ada stiker berikut,saya jika anda membeli
melalui stokis saya pl gel yang tak ada stiker ini sila call pengurus saya  BANIYAMIN  
 012-9369966 / 013 986 5693 untuk kepastian.


___________________________________________________________________
-Sekian-


Kerana sudi melawat web saya nie.. Jika anda berminat dengan Produk ini, TETAPI masih belum mahu membuat belian  hari ini, tidak mengapa,sila tinggalkan nama dan email  di borang di ATAS bagi memudahkan saya menghubungi anda kelak..saya akan  berikan input yang lebih tentang  produk ini, supaya anda lebih faham antaranya:
  • Cara Penggunaan
  • Soal jawal tentang PL supergel ini
  • Kandungan asal produk ini
  • Pelbagai info dan tips berguna.
  • Lain - lain produk suami isteri.

Produk-Produk Cadangan Yang Lain ,Sila KLIK pada Gambar Dibawah:


UBAT KUAT TAHAN LAMA

Tawaran Baik Buat Anda..
tawaran

Setiap pembelian 3 produk rahsia suami isteri akan mendapat percuma 1 sachet maca kopi berharga RM15

Wah Menarik !! 
Bagaimana Saya Nak Dapatkan Produk ini??

Hanya klik Baner di bawah nie...

ubat kuat tahan lama




RUANGAN ADMIN & SUPPORT


Sebarang Cadangan/Aduan Barang Tak Sampai /Perkongsian Boleh komen di bawah:
Semakan Jika Masalah Perhantaran barang:
BANIYAMIN
 012-9369966 / 013 986 5693